Då börjar vi!

Här, på min nya blogg ”Dressyrliv” kommer ni att få ta del av en herrans massa 🙂 Allt från fölhantering, inridning, tips, frågor, vetgirighet, avhandlingssvammel, mammaliv, älskade barn och djur, älskade blivande make, husköp (hujedamig), dressyrprat i kvadrat förstås, keramik och utställningar och säkerligen en hel del annat som jag inte just i detta nu kan förutspå!

Jag vill förstås börja min resa här på Dressyrliv med att berätta kort om familjens senaste tillskott: Mitt odöpta föl (kom gärna med namnförslag!) efter Destano (Desperados följt av De Niro – Donnerhall-blod) – Dimaggio (Don Primero – Donnerhall-blod) – Rubinstein. Litet föl anlände till mig (läs inte min lägenhet alltså, utan ett lösdriftsstall där han ska växa sig stor och stark med 10 andra föl) den 6 december 2014 i en gigantisk lastbil med tio andra hästar från Tyskland. Vilka vidunder till lastbilar det finns! Litet föl var TOTALT ohanterad men detta tänkte jag knappast på mer än ett par sekunder, föll ju pladask för denna lilla skönhet! Fölet bor utanför Svedala och tas om hand på allra bästa tänkbara sätt med daglig hantering! Givetvis kommer ni att få följa vår resa och självklart dokumenteras denna både med foto och film! Jag ser fram emot en härlig tid här igen 🙂

Nu kära vänner: raka vägen tillbaka in i avhandlingens värld 🙂

Ps. Någon som känner till Destano eller avkommor eller har erfarenhet av honom, jag menar nu när jag köpt en häst efter honom så kan det ju vara fint att veta lite om pappan också 😀 😉

11_vechta_0_destano_5094 111119-Destano_0001 csm_Destano_Kopf_Web_13c873d513 Destano v.Desperado_Lukas Fischer 2 Destano_Sieg_Vechta_11_INT

Några foton på pappa Destano (som jag lånat från Eurodressage, Waterview park, pferderitter.de, equitaris.de, hippothek.de):

4 reaktioner på ”Då börjar vi!

  1. Jag trodde litet föl hette ”duty free” som det stod i youtube klippet. Satt och fnissade för mig själv när jag tänkte på smeknamnet ”dutte”! Hahaha!! 😂😂😂

    Gilla

    • Tack snälla Ulla 🙂 Vad härligt att du som följde med förr kommer tillbaka och fortsätter följa vår resa! Haha, tack! Liv är ett rätt så bra namn när man ska kombinera med andra ord 🙂 Ha det så gott!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s