Flyingemodellen!

Idag har jag klickat hem en ny bok: Flyingemodellen – från föl till final. Finns det någon som har läst denna bok och vad tyckte i så fall du om den? Jag är spänd på vad den har att erbjuda. Har sedan tidigare två ”unghästböcker” (Jens Fredricson – Utbildning av den unga hästen samt Charlie Lindberg – Unghästar: uppväxt, hantering, inridning och träningsfysiologi). I övrigt vet jag faktiskt inte om det finns fler? Åh det vore kungligt trevligt få kontakt med fler som har föl från 2014 – vore så spännande höra om era små liv och följas åt 🙂

Här är mitt föls första steg på svensk mark 🙂

DSC_0380

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s