Moralfilosofi i kubik

Jag är helt uppslukad av etiklitteratur några veckor nu (håller på att författa teorikapitlet till min avhandling) och är just nu mitt uppe i en examination där jag till fredag ska lämna in en X sidor lång kapiteltext för granskning. Sedan väntar muntlig tentamina i Stockholm nästa vecka. Behöver jag säga att jag inte sitter sysslolös om dagarna 🙂 Imorgon är det faktiskt vaccinationsdags för min lurvtuss och då ska jag vara på plats! Dokumenterar givetvis 🙂 Nej, nu tillbaka till moralfilosofin, Harraway, Nussbaum och creating capabilities!

DSC_1675

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s