Sjuk och examination!

Jösses, det var ingen frisk vecka som förlöpte 😦 I torsdags började jag känna mig lite mossig och på fredagen vaknade jag upp med århundradets feberfrossa, nästäppa och hosta/halsont. Ihopkurad i sängen låg jag och en stycken liten sjuk 1,5-åring under två stora duntäcken och tyckte synd om varandra. Även om det är bedrövligt att vara sjuk, så måste ändå detta sägas vara rätt mysigt ändå 🙂 Fredagen skulle egentligen ha spenderats i Stockholm med muntlig examination av doktorskurs, följt av medarbetarsamtal och sedan någon timmes shopping i stora staden i väntan på att min käre hälft skulle anlända! Sedan skulle vi ha en alldeles EGEN weekend i huvudstaden på hotell. Barnpassning och allt fixat. Men tji fick jag 😦 Allt fick ställas in på grund av influensa! Istället blev det förstås en mysig helg hemma i skid-VM:s tecken och så firades födelsedag, ettårig förlovningsdag och tänka sig – det blev en jättemysig helg, det med 🙂 Idag tisdag börjar jag känna mig bättre igen och efter lite stuvningar i schemat blir det Stockholm och examination på fredag istället! Håll tummarna 🙂

Denna vecka tänkte jag åka upp och hälsa på lurvtussen Pascal! Jag hade velat se honom i dagsljus varför vi nog far ut och hälsar på flocken när de går i sin hage! Denna gång LOVAR jag att det ska bli av 🙂

På gensyn!

Nyanländ Pascal vill inte alls gå i samma riktning som lastbilschauffören 🙂

DSC_0373

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s