Uppdateringsdags!

Åh trots att det är en bra stund kvar (läs ÅR!)  tills det är dags att börja krumelura på allvar med Pascal så kan jag redan fantisera om fina träns och schabrak som ska inhandlas 🙂 Jag är ju ständigt på jakt efter ett riktigt snyggt träns med bred nosgrimma i färg svart och vitt (fruktansvärt traditionell och konservativ känner jag mig, haha). Tycker att mitt Passier-träns börjar bli lite mossigt och dessutom är det helsvart. Och vad tiden lider blir det även dags att uppdatera mitt kandar. Det kandar jag har idag är förvisso jättefint och snyggt, stilrent och av väldigt bra kvalitet (Sabre), men det kan behövas en uppdatering på både träns och kandarfronten 🙂 Jag menar fem träns och två kandar till en häst är väl inget konstigt 😀

Här kommer några favoriter, men kanske ni kära läsare känner till några andra snygga? Skriv i så fall och berätta 🙂

dobert-classic-bridle xtremelexington02 xtremelexington05

2 reaktioner på ”Uppdateringsdags!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s