Nu närmar det sig …

Utställningsdags 🙂 Faktum är att jag detta år har planerat in TRE utställningar (!) och mitt i detta ett barn till världen också! Haha, det blir ett högst intressant och säkert smått kaotiskt år det här 😉 Och så ska vi flytta in i vårt hus med! Tur att jag har ett föl och inte någon häst i full kondition! Fast det hade säkert löst sig det med 🙂

Första utställningen äger rum i Varberg på Tofta konstgalleri. Denna utställning går av stapeln i maj och det är min första utställning sedan Lysekil, 2012 – bortsett från Konstrundan förstås. Konstrundan har jag av förklarliga skäl bestämt mig för att inte vara med i, i år eftersom den hamnar mitt i vår flytt och dessutom har jag ingen bra lokal att husera i. Efter Tofta i Varberg är det lugnt fram till senhösten då jag ska ställa ut i Hässleholms kulturhus och tätt därefter även i kulturhuset Borgen i Gislaved. Mer om dessa utställningar kommer förstås senare! För nytillkomna läsare och för gamla läsare kan jag kort nämna att jag alltså är konstnär – jag skulpterar hästar i stengods och försöker hålla igång några utställningar per år. Om ni vill läsa mer om mitt konstnärskap så titta in HÄR – där kan ni se mer 🙂

Nu: tillbaka till teorikapitel!

Ett litet urval av mina skapelser 🙂

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA i21 (1) i24

2 reaktioner på ”Nu närmar det sig …

 1. Men va spännande med hus! Det måste du ju berätta mer om 🙂
  Lycka till med utställningarna.
  Dina hästar har sån Power!!

  En dag när jag blir gammal och rik ska jag köpa en!

  kram kram

  Gilla

 2. Ja det är HUR kul som helst! Ska bli så himla sköööönt! Ska berätta mer i eget inlägg 🙂 Tack sötaste du för dina finaste ord om hästarna! Så glad jag blir 🙂

  Massor av kramar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s