Jag jobbar svart …

Jag jobbar om natten 😀 Visst är det något speciellt med nattarbete? När jag för ungefär tusen år sedan fick för mig att jag skulle bli djursjukvårdare fick jag praktikplats på smådjur på Regiondjursjukhuset i Helsingborg. Det var något alldeles speciellt med att gå runt på djursjukhuset mitt i natten och ta hand om alla djur, ta emot akutpatienter mitt i natten. Lugnet och stillheten och just känslan av att i princip alla sover var både skön och väldigt speciell. Just ikväll är det förstås inte fråga om något djursjukhus utan ett teorikapitel till en avhandling som ska lämnas in imorgon. Jag har väl egentligen alltid varit som bäst i mitt arbete när jag har kniven mot strupen och ibland straffar det sig. För hur det än är så är det förstås skönare att ligga i sin säng vid denna tid. Nu måste jag susa vidare i natten! Imorgon blir det stallbesök hos PASCAL 🙂 Bildbevis garanteras!

1443822_56288676

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s