He’s ALIVE!!!

Haha, idag kom jag Ä N T E L I G E N iväg till stallet för att Ä N T E L I G E N få se mitt älskade lilla föl 🙂 Det var förvisso på säg femtio meters avstånd och det var med hjälp (SANT!) från stallägaren som jag fick utpekat vilken häst som är min 😀 Men nu har jag fått se lurvtussen! Oj, så fint han har det med sina fölkompisar i sin gigantiska hage. Han såg verkligen välmående ut! Jag har till och med sett honom galoppera i full action. Och det var förstås jättekul att se honom röra sig! Jag skulle ljuga om jag skrev att han är en TOTILAS, en QUATERBACK eller en VALEGRO. Nej så långt ifrån man skulle kunna komma tror jag faktiskt. En riktigt lurvig, stelbent, lågställd liten brun åring var exakt var det var 🙂 Precis så som han ska se ut och som de övriga vännerna i sällskapet såg ut. Ettåringar … de ser verkligen inte mycket ut för världen. Åh det är så spännande med denna resa, vad månne det bli av denna idag tilltufsade, lurviga, rangliga unghäst? Tyvärr befann jag mig en bit ifrån honom så fotona är inte mycket att hänga i julgranen. Får ta ut något örhänge och visa senare 🙂 Hur ser era ettåringar ut?

donkey-foals-1401043-m

2 reaktioner på ”He’s ALIVE!!!

  1. Ja det var verkligen superkul att se honom 🙂 Och att se hur härligt han har med alla sina kompisar! Haha, ja ettåringarna är kanske inte de mest estetiskt tilltalande även om ditt söta spöke absolut är jättesöt 🙂 Men förstås ljusår snyggare idag 😉 Kramar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s