Ögoninflammation är ju jättekul!

Alltså det här med inskolning av liten pojke på förskola – det är lika med kursen testa på 100 olika barnsjukdomar som du inte har haft på ”hundra år”. Man har hört från alla håll och kanter hur sjuka barnen blir när de börjar på förskola, men på något märkligt vis har jag liksom inte tagit till mig av informationen. Jag har påpassligt stängt av öronen helt enkelt. Men nu sitter vi här, inne på tredje vändan förkylning och som ett brev på posten igår dessutom ögoninflammation. Det går fint att transkribera trots ett rött och grusigt öga och mellan varven kollar jag lite hästbloggar för att vila ögon och koncentration lite. Ett par gamla favoriter i repris 🙂

mis7 mis10 grå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s