Ett par tusen järn i elden …

Haha, nu är det verkligen bråda dagar här i Malmö 🙂 Hundraåttio på jobbet, en deadline imorgon som jag flyttat till idag i och med att jag och min käre sambo ska åka på en resa över helgen 🙂 Det känns galet att första gången åka iväg UTAN pojken vår! Han kommer att vara SAKNAD! Men det ska bli fantastiskt mysigt att faktiskt få sitta på en restaurang utan att vara rädd för att spaghettin ska landa i bordsgrannens hår 😀 När vi sedan kommer hem söndag så är det övertag av hus dagen efter! STORT! Tänk att vi ska få ett eget hus, vi tre! Nästa vecka kantas av målning och fix i huset, jobb, planering av flytt och allt som hör husflytt till. Veckan efter är det påsk och då har jag tagit semester för jag måste göra hästar i ett rasande tempo. 9 maj ställer jag ut i Varberg och sedan är först nästa utställning sent i höst, tack och lov. Snart är vi ju fyra här i lilla familjen 🙂 Det blir spännande månader framöver och mitt i allt så vill jag ju se hur liten brun växer och blir till en fin ettåring! Får löpande rapporter från mellanstor brun som har det så otroligt fint i de småländska skogarna! Karin tar hand om min finaste Rigoletto på allra bästa tänkbara vis! Nej, nu måste jag kasta mig tillbaka till avhandlingsarbetet! Ha en härlig torsdag 🙂

653230_53354091 (1)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s