Hemkommen och mitt uppe i hus!

Då var man husägare 🙂 Känns smått overkligt faktiskt! Och enormt vuxet! Men framförallt KUL! Huset vi har köpt är en liten pärla från 1920-tal på en mysig gata i ett jättetrevligt område i Limhamn. Här kommer vi att stormtrivas! Nu är det bara lite smått att fixa innan vi kan flytta in. Sedan blir det så galet skönt med egen trädgård!

Så just nu inte så mycket häst på fronten (förutom att jag snart ska producera hästskulpturer) utan desto mer på hus- och avhandlingsfronten 🙂 Litet föl har för resten fått sin andra vaccinering och är snart fullvaccinerad! Känns skönt få det klart.

Nu måste jag tillbaka till verkligheten 😀

DSC_0666

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s