Från hästblogg till renoveringsblogg!

Så fick vi äntligen ta över vårt fina hus! Men OJ!!! så mycket här var att göra! Sådant man liksom inte alls såg på visningen! Det räcker att man skrapar lite på ytan i ett hus från 1920-tal, så bara växer renoveringslistan med en spaltmeter i timmen 🙂 Nåväl, vi vet vad vi ska göra de närmsta 20 åren i alla fall 😉 Här är huset för resten:

DSC_0272

Påsken har verkligen kantats av renoveringar och servande, barnpassning, matlagning, markservice och annat av föräldrar. Det blir verkligen hur fint som helst, men det tar TID! Här är resultatet av en havererad garderob:

DSC_0024

Och här är är ett fiskbensparkettgolv i varande:

DSC_0150

En promenad i nya kvarteret, bevakad av husets två schäfrar är inte dumt 🙂

DSC_0274

Nej nu måste jag hoppa rakt in i avhandlingens värld igen! Hoppas att ni haft en underbar påsk!

4 reaktioner på ”Från hästblogg till renoveringsblogg!

 1. Åhhh så spännande med nytt hus! Du måste visa massor av bilder- gärna ”före och efter”! Och jag känner verkligen igen det där med att man tror att huset är mycket mer ”tip-top” vid visningen än när man väl flyttar in och föregående hyresgästs tavlor är nerplockade och avslöjar stora fyrkanter på alla väggar tex. Vi fick måla om ALLT!

  Gilla

  • JA det är superroligt med hus! Många överraskningsmoment på vägen 😉 Absolut ska jag visa bilder före och efter – BRA att du sade! Ja, det är helt otroligt vad man upptäcker efter hand. Kanske tur man inte såg allt från början, då skulle man kanske aldrig köpa hus 🙂 Men GUD så skönt det är att måla om! Man ser verkligen hur ”gula” väggarna var innan … Inget man vill leva i.

   Gilla

 2. Hej!
  Härlig blogg. 😊
  Jag är nyfiken på var din gråa schäfer kommer från?
  Fick tyvärr ta bort min gråa tjej för två år sedan och känner mig nu redo för att utöka familjen igen…
  Mvh
  Mikaela

  Gilla

  • Hej Mikaela! Välkommen hit 🙂 Tack för dina trevliga ord! Beklagar bortgången av er schäfer 😦 Alltid lika fruktansvärt att bli av med en älskad familjemedlem. Båda hundar kommer faktiskt från samma kennel, Götängens Kennel, som tyvärr, tyvärr inte längre finns (efter 28 års avelsarbete). Tiklinjen fortsatte hos en annan uppfödare som jag just nu inte kan komma ihåg vad den hette (tiken är min mammas). Men jag är nästan övertygad om att de lagt mycket av sitt avelsarbete på is och främst sysslar med skydd/IPO. Om du vill så tar jag förstås reda på vad de heter 🙂 Det är tomt utan hund när man är van vid att ha en hos sig …

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s