Många projekt!

Det är ju många småprojekt (små och små …) som pågår för fullt i huset just nu! Dels våra sovrum på ovanvåningen som fått sig en rejäl ansiktslyftning. Och i hallen där uppe har vi rivit ut en hel del bråte som vi inte ville ha 🙂 Tänk så smidigt det är med eget hus: bara riva bort det man inte önskar ha kvar, vägg eller vad det må vara 😀 Nästa större projekt är att ta in hantverkare som gör ett nytt och fint badrum till oss och samtidigt passar på att riva vindstrappan som är på tok för livsfarlig för att vistas i. Givetvis ska en ny trappa byggas, men det får bli i det vi kallar gamla köket på ovanvåningen (här har varit ett kök en gång i tiden eftersom huset från början varit ett två-familjshus). På nedanvåningen händer också en del 😉 Köket ska målas om och ny tapet ska upp, hallen har vi ett trägolv som ska slipas upp och väggarna ska målas om och ny tapet ska upp. Stora rummet har ett nylagt parkettgolv som väntar på att oljas och vaxas och slipas, medan väggarna ska bli vita och fina 🙂 Nu har vi mindre än tre veckor kvar till inflytt och då har jag inte ens nämnt trädgården som också ska totaldemoleras 🙂 Den är för närvarande en igenväxt törnrosadröm och även om den är charmig, lummig och väldigt mysig med uteplatser och stenlagda solfjädrar, gamla stugor och hus och en gigantisk damm som fått förfalla så känner vi att här finns en hel del mer att önska 🙂 Till helgen kommer en firma hit och mejar ner det mesta i sin väg, hahaha!

Här är ett foto från den härliga helgen!

DSC_0437

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s