Ett gammalt kök …

Just nu håller vi som bäst på med att göra om det gamla köket till ett mysigt är det tänkt framtida tv-rum (på ovanvåningen). Väldigt många lustiga detaljer finns kvar (som till exempel gammal kakel (?) och en hel drös med gamla rör från fornstora dagar. Ska ta och visa lite foton inom kort!

Jag har parkerat mig på vinden i huset (som är väldigt mysig) och har härifrån utmärkt vy över nejden 🙂 Tanken är att det här högst upp i huset ska bli arbetsrum och myshörna och lek för de mindre 🙂 Kommer att bli toppenmysigt när det är klart! Kolla så fint här är:

DSC_0541 DSC_0540

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s