Var blev tiden av?

Haha, jag kan kallt konstatera att man blir hyfsat trött på kvällarna av att flytta samtidigt som man har en 1,5 åring hemma, samtidigt som man har viktiga deadlines på jobbet, samtidigt som man bär runt på en stor mage i vecka 32, samtidigt som man måste tänka på allt som rör flytten! Och samtidigt måste man givetvis packa!!! Jag är evigt tacksam att jag har min underbara sambo som sliter som ett djur med ALLT och att vi har snälla föräldrar som kommer och hjälper till ibland! Plus att jag är sanslöst glad för att vi har hyrt in flyttfirma och städfirma som fixar vår lägenhet (som för övrigt just nu ser ut som hej kom och hjälp mig!) 😀 Men samtidigt älskar jag detta kaos och njuter av varje sekund! Det är en dröm att få flytta till ett så fint hus med världens finaste familj och det är underbart att gå runt och känna hur lilla flickan i magen växer och tar mer och mer plats i anspråk 😉

Som ni förstår har det hänt mycket i huset! Nu är alla våra hantverkare färdiga med sina uppdrag och nu är de sista dagarna bråda innan vi faktiskt sover vår första natt i vårt nya boende 🙂 Idag är det storstädning i huset (det ser verkligen inte sant ut efter all renovering) 😀 Och ikväll måste vi köra sista rejset i lägenheten. Imorgon klockan 08 kommer flyttfirman och flyttar hela bohaget! Onsdag kommer städfirman och slutstädar lägenheten och torsdag är det slutbesiktning 🙂 Och så har jag en dödlinje på onsdag som är hyperviktig! Sedan tror jag att vi håller Valborg 😀 Och njuter av några dagar i lugn och ro!

Det ska bli så kul att visa upp foton på hur det blev till slut! Innan ni ser det möblerat och klart måste jag bara bjuda på några bilder från vårt helt OTROLIGT fina nya golv! Här talar vi om förvandling 😀 Ps. Glöm inte att spana in den underbara tapeten i hallen 😀

DSC_0855 DSC_0856 DSC_0857 DSC_0858 DSC_0866 DSC_0867 DSC_0870

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s