OJ VAD TIDEN GÅR!!!

Nu har vi äntligen flyttat in i vårt lilla hus och de senaste dagarna (läs sedan jag skrev sist) har verkligen varit helt galet proppfyllda av husfix, flytt, packning, förberedelser inför konstutställning, jobb och så förstås en hel del massa annat som hör livet till 🙂 Men nu är vi i alla fall på plats i vårt fina hus och stormtrivs verkligen! Nu har ju de flesta hantverkare avslutat sina projekt (även om vår fina tapet i hallen fick rivas ner och måste sättas upp på nytt – fel mönsterpassning) … men det är ju för detta långt ifrån färdigt vårt livsprojekt 🙂 Golvet i vardagsrummet är klart och gamla köket och nya köket är helt klara. Våra sovrum är så gott som klara (bara en hylla ska upp) och det som nu egentligen återstår är tavlor upp (och lite fler möbler till vissa rum). På huset återstår än en del större projekt och mindre projekt att bocka av på vår lista, men det är sådant som vi kommer att ta efter hand! Bland annat står nytt badrum och ny trappa till tredje våningen på agendan – men först får ett barn komma till världen 🙂

Vår trädgård har, som de flesta andra, slagit ut i full blom och även om vi är komplett ointresserade av trädgårdar (och har så långt ifrån gröna fingrar man kan tänka sig) så sitter vi båda och njuter av vår ljuvliga oas! Vi har bland annat ett underbart körsbärsträd som står i full blom! Det roliga när man köper nytt hus är ju att man knappt vet vad som finns i trädgården 🙂

DSC_0120

Jag har en pågående konstutställning utanför Varberg och den hade vernissage i lördags! Jag valde att inte medverka då jag var i Stockholm onsdag-fredag förra veckan för seminarium och handledning, men jag hoppas att det blir en välbesökt utställning.
Till helgen tänkte jag åka ut och hälsa på lille Pascal 🙂 Han ska iväg på hingstbete och det vore jätteroligt se när han släpps! Givetvis är jag där och förevigar! Foton utlovas 🙂 Jag blir bara större och större 😀 Känner mig som mest bekväm när jag får sitta ner faktiskt! Jag är glad att jag dels slipper gå över tiden denna gång, samt att jag blir besparad att gå höggravid mitt i sommarvärmen 🙂

På Lord Nelson bodde vi denna gång, i Stockholm! Mysigt hotell mitt i Gamla stan, men i min värld inte riktigt värt pengarna (förutom läget!).
DSC_0071

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s