Pascal är på sommarbete!

Det var i lördags som det äntligen var dags för finaste Pascal att få komma ut på efterlängtat sommarbete! Jag var förstås på plats för att dokumentera och det var väldigt spännande! Inte minst var det förstås roligt att se hur Pascal växt och utvecklats den senaste tiden! Så här ser han ut idag:

2015-05-16_22.55.20

Transportfärden till betet gick hur fint som helst och det var ett glatt gäng som drog ut över markerna i full galopp när de släpptes! Ni kan ju tänka er vilken lycka: 9 hektar bete! Som en dröm för ett gäng ettåringar! Jag ska verkligen besöka honom ett antal gånger i sommar, jätteroligt att se hur han förändras i kroppen. Jag tycker att han växt otroligt på höjden, plötsligt var det en stoooor fölunge (som inte är föl längre) och han börjar se ut som en riktig häst 🙂 Även om han förstås faktiskt inte är mer än 10 månader 😉 Åh det ska bli spännande att följa denna krabat 😀

2 reaktioner på ”Pascal är på sommarbete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s