Lägesrapport i foton!

Åh dagarna bara rinner iväg! Vad har hänt senaste tiden? Målningsarbetet pågår för fullt ute på altan och balkong, oljning av trädäck med mera! Det blir verkligen som nytt allting! Så härligt! I övrigt får vi hela tiden mer och mer färdigt inne i huset och även om det inte är klart än (på långa vägar höll jag på att säga) så går det framåt 🙂 Nu har vi börjat hänga upp alla våra tavlor och sovrummen, köket, hallen är helt klara! Här ett foto på vår hall (och lite av köket)!
DSC_0573
Det som behöver en hjälpande hand fortfarande är gamla köket där uppe och vardagsrummet nere som vi ännu inte kommit på någon fin lösning för i burspråket. Vad har man egentligen i ett burspråk? Här är ett par foton på vår pärla:
DSC_0656
DSC_0655

Vi har införskaffat oss en gräsklippare och en grill 😀 Så galet härligt! Kungligt fint blir det när man klippt gräset! Och premiärgrillningen hade vi faktiskt igår! Så himla mysigt 🙂 (trädgården lämnar dock en del övrigt att önska…)

DSC_0652

Utställningen i Varberg är nu avslutad och jag är nöjd med utställningen! Nästa utställning är senhöst/vinter vilket känns väldigt bra! En av hästarna som var med (och blev såld) var denna rullande (älskar glasyren)!
IMG-20150523-WA0003
Och så har vi varit nere vid havet och tittat på dressyrtävlingar! Passade på att besöka stranden också! Jösses så vackra färger!

2015-05-15_22.59.19

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s