En natt borta…

Mellan fredagen och lördagen passade vi föräldrar på att bo en natt på hotell och låta Arvid passas av mormor och morfar! Den oerhört långa resan bar av till Grand hotell i Helsingborg 🙂 Även om det är ett stenkast bort kändes det minst sagt lyxigt att sova på hotell, äta låååång hotellfrukost och bara sitta och prata i hotellbaren! Supermysigt! Nu har vi också fått vårt snittdatum!!! Känns galet! Den 26 juni ska vi, om nu allt går BRA, bli fyra! Vi har varit på samtal vid universitetssjukhuset i Lund (där snittet ska göras) och gått igenom allt från anestesi till förberedelser. Det närmar sig med stormsteg och i skrivande stund är det bara 25 dagar kvar!

Huset blir mer och mer ”vårt” och det som mest återstår just nu är fix i trädgården (så gräs och rensa upp alla växter som vi inte vill ha – läs sly och två miljoner sorters ogräs och övriga växter), fixa upp på framsidan av huset (just nu har vi en målare som gör fint vårt staket, men där finns en hel del övrigt att pyssla med), renovera garaget som är mer eller mindre uppruttet på en kortsida, göra lekstugan fin och hundra andra små projekt 🙂 Inomhus återstår en smart lösning på andra våningen så att vi får tre bra sovrum, en bättre trappa upp till den inredda vinden och kanske ett större badrum? En dröm är också en toalett på bottenplan 🙂 Haha, det är med hus är ett never ending project har jag börjat erfara ;D Nu ska jag snart packa mig för hör och häpna – idag bär det av till ULLARED!

På återseende 🙂

2 reaktioner på ”En natt borta…

  1. Åååååh så spännade och smidigt med ett snittdatum. Behöver inte gå och vänta liksom. Du får väl ta det lugnt sista veckan så det inte sätter igång innan.
    Hoppas du hittade mycket fint i Ullared!

    Kram kram kram

    Gilla

  2. Ja det är ju fantastiskt smidigt med ett bestämt datum 🙂 Skönt slippa gå över tiden med 17 dagar som sist :-/ Ullared levererar alltid 😀 Massor av kramar finaste vän

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s