Alltså det här med eget hus

Jösses vad det är fantastiskt härligt att ha ett HUS! Hur härligt är det inte att sitta på punchverandan och blicka ut över sin alldeles egna trädgård och bara njuta av att kunna öppna dörren och kliva UT i det gröna, istället för att hamna i ett tragiskt trapphus 🙂 Det här är min utsikt just nu:

DSC_0816

Förresten igår var jag hos barnmorskan och gjorde rutinkontroll av lilla (eh stora) magen 🙂 Lilla flickan mår så fint där inne och min kropp verkar må minst lika bra. Så här i vecka 37 funkar den fortfarande alldeles utmärkt och inga tendenser till vare sig högt blodtryck eller protein i urinen. Det känns extra skönt för mig att det flyter på fint eftersom jag med Arvid fick havandeskapsförgiftning och hamnade på neonatala. Nu kommer vi förvisso att hamna där igen, men det är ju för att vi har ett planerat snitt! Åh idag har jag varit en sväng på stan – LIVSFARLIGT när man väntar barn … Alltså små, små söta kläder i storlek 50 och 56 – man kan ju bara inte låta bli 🙂 Även om vi har en hel del (host… en uppsjö skulle jag säga) kläder sedan Arvid, så finns där ju inga klänningar i den samlingen 😉 Se där – bara en sådan sak 😀

Ikväll blir det grillning i Lund hos goda vänner och i helgen ska vi försöka ta oss an vår gräsmatta (en fjärdedel av gräsmattan är ju bara jord – vi ska så gräs här), burspråket måste verkligen tas tag i nu och så blir det nog inköp av en bilstol till. Vi köpte en ny bil för någon vecka sedan och vi inser att det kan vara smart med bilstolar i båda bilarna. Nästa vecka ska jag köra ut till betet och hälsa på Pascal 🙂 Ha en underbart härlig helg 😀

2 reaktioner på ”Alltså det här med eget hus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s