Snart är det DAGS!!!

Vad har egentligen hänt sista tiden? Projekt never ending trädgård har börjat få oss att inse att vi troligtvis kommer att behöva spendera vääääldigt många helger här framöver … Frågan är om det är det vi vill? Vi vill ha en lättskött enkelt och mysig trädgård, men vägen dit från dagens utseende är minst sagt lång! Vi funderar på att ta in lite hjälp utifrån så att vi i alla fall kommer en bit på vägen 🙂 I övrigt blir jag större och större och större 😉 Den 26 juni är det dags att plocka ut lillasyster och det är ju faktiskt bara 4 dagar kvar! GALET! Även om denna graviditet har på något sätt känts annorlunda än den med Arvid, så känns det som att jag varit gravid jääätteeeeelänge! Kanske på grund av att jag de senaste åren varit gravid mesta delen av tiden, haha! Jag har lite jobb kvar att slutföra innan jag kan gå helt in i bebisbubblan! Denna vecka ska också ett antal ramar inhandlas, lite mer kläder till lilla flickan som komma skall och så ska jag träffa en trädgårdsmästare idag som vi funderar på att anlita till vår minst sagt lite ledsna trädgård 😉 Vore skönt att i alla fall få gräs sått och ogräs rensat innan vi går in i tvåbarnschocken här 😀 Hur ser det förresten ut med tvåbarnschock? Är det något ni alla med två barn upplevt? Aja, det lär bli  liv i luckan i alla fall 🙂 Nu ska jag rensa upp lite i köket och sedan är det dags att lämna Arvid på förskolan ett par timmar!

IMG-20150211-WA0004
Bara dagar kvar av detta tillstånd som är både mysigt, oerhört speciellt och härligt!

2 reaktioner på ”Snart är det DAGS!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s