Detta finns inte!!!

Alltså måndag kväll så började jag känna en oroande halsont och framemot kvällen så hade jag feberfrossa och var högröd i ansiktet. Gick och lade mig och sov som en kratta, vaknade upp på tisdagen med brutala halssmärtor! Jag kunde varken äta eller knappt svälja, febern lurade och med alvedon mådde jag lite bättre. Onsdagen for jag iväg till distriktsläkaren och blev undersökt för främst halsfluss, men nej – provet visade negativt. Så halsinfektion på grund av virus är vad jag dragit på mig! Idag torsdag har jag fortfarande lika ont i halsen (vill bara dricka) och feber som smyger sig på ju längre dagen går. Har pratat med förlossningen flera gånger och kommit fram till att vi avvaktar till imorgon och så får vi helt enkelt fatta nytt beslut efter hur jag mår. Min spontana känsla är att vi väntar med snittet till måndag, det känns verkligen inte bra att lägga sig ”under kniven” när man mår så här risigt… Men, men under har skett 🙂

Jag återkommer 😉

1033
Här i väntans tider med Arvid i magen 🙂

6 reaktioner på ”Detta finns inte!!!

    • Haha 😉 Ja, men nu känns det ju nästan som att jag börjar friskna till i alla fall! Och det känns bra mycket bättre med ett snitt under de förutsättningarna!

      Gilla

    • Tusen tack snällaste du! Jag hoppas verkligen att min känsla av tillfrisknande och avsaknaden av feber nu faktiskt kan vara ett gott tecken!!!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s