Uppdatering!!!

Nu så! Nu har jag fått lite mer kött på benen! Jag får inte snittas imorgon 😦 Jag vill inte heller… Känns faktiskt inte alls spännande att utsätta en redan infektionskontaminerad kropp med en så pass stor bukoperation som faktiskt ett kejsarsnitt är! Man vill ju i alla fall gå in i operationen utifrån bästa förutsättningar, eftersom det nu är ett elektivt snitt (så har man vissa möjligheter att välja, i jämförelse med det akuta snittet). Så … snitt blir på måndag istället! Morgondagens snitt har varit planerat till Lund, men eftersom man har fullbokat där en månad fram i tiden (riktigt SÅ länge vill jag inte vänta ;)) så blir snittet där man hade plats och det var Malmö. Jag har ingen erfarenhet av Malmö förlossningsvård, men gissar att de ska kunna hitta en kniv och rota fram flickebarnet i alla fall 😀 Haha!

Nu blev det alltså helt reviderade planer! Arvid stannar hemma och vi fick plötsligt en helg tillsammans, en helg helt utan planer! Känns både lite snopet men också lite lyxigt! Men förstås hade jag helst av allt varit frisk och haft lillasyster hos oss redan imorgon!

En av mina favoritbilder från förra graviditeten! (Cykla dressin är toppen när man gått 14 dagar över tiden 😉

1353

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s