Livet som tvåbarnsfamilj :)

Att ha den stora förmånen att få två små underbara barn att dela tillvaron med är inget annat än ett stort, stort privilegium! Att vi dessutom begåvats med en fantastiskt snäll och beskedlig liten flicka gör förstås inte saken sämre 🙂 Nu har vår lilla Klara hunnit bli tre veckor (imorgon) och livet som fyra är supermysigt, härligt, lite hektiskt mellan varven, kräver lite nyplanering av vissa gamla invanda rutiner, men främst så ininordens härligt! Ni som följt min gamla blogg vet ju att jag är väldigt positivt lagd till min natur, så det känns som att med rätt inställning till det nya livet så blir det precis vad man gör det till!

Vi har de senaste veckorna mestadels varit hemma och förstås tagit emot besök i parti och minut höll jag på att säga 😉 Och så har vi firat storebror Arvids tvåårsdag! Denna vecka tänker vi oss att delvis vara hemma men även testa vingarna och bo en natt på hotell 😀 Till helgen bär det av till Småland och Möckelsnäs herrgård där vi ska tillbringa helgen med mina föräldrar – ska bli jättehärligt! Sedan har vi två veckor kvar av gemensam semester och då blir det nog lite större semesterturer (läs Kolmården, Göteborg och annat smått och gott). Vi ser helt enkelt vad vi känner för (läs vad våra små barn verkar tycka är en trevlig tillvaro ;)!

Ni andra med små barn – vad hittar ni på i semestertider? Ja, även ni utan barn 😉

mis2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s