BACK!!!

NU är jag tillbaka igen – efter att ha varit borta ett tag! Vi har umgåtts och haft det härligt i vår lilla familj, grejat med vårt nya hus (framförallt den vildvuxna trädgården), varit iväg på en liten Sverigeresa och träffat släkt och vänner! Det har verkligen varit en supermysig sommar och även om det talas om att vädret varit dåligt på olika håll så är i alla fall jag glad att det inte varit bättre: perfekt för en liten nyfödd att vistas i lagom klimat!

Klara har hunnit bli sex veckor men redan fått se en del av vårt vackra land 🙂 Hon har varit i Karlskrona, Möckelsnäs Herrgård, GEKÅS (!), Borås Zoo och Göteborg med Liseberg! De senare tre nämnda var inkluderade i vår lilla Sverigetripp och vi hade verkligen jättemysigt. Det är lite mer packning och planering att resa med två barn (varav en så liten) – men nu tycker vi att vi har full koll på läget 🙂 Det enda som var lite kruxigt var kvällarna när Arvid skulle sova. Han vill helst somna i eget rum med mörkt och tyst, och hur lätt är det att uppnå på ett hotellrum med mamma och pappa och lillasyster? Haha, på ett hotell fick vi helt sonika släcka ner rubb och stubb och lägga oss i sängen alla fyra typ vid nio redan. Behöver jag säga att vi inte vaknade förrän nästa morgon 😀 (bortsett från mat till Klara mitt i natten förstås)  Vi som hade tänkt oss film och lite godis efter att Arvid somnat… Här en elefant från Borås:

DSC_0936

Sedan var vi i Skummeslöv och badade en hel dag med alla kusiner! Det var verkligen en härlig dag (bjuder på min sex-veckor-efter-förlossning-kropp;) ) (dock försvann i alla fall större delar av magen oerhört mycket snabbare gång två jämfört med gång ett)(undrar hur det blir gång tre *ASG* 😉

DSC_1094

DSC_1095

Rigoletto har det superfint i Ljungby varifrån jag får rapporter då och då! Jag är så glad att han hamnade just där han är han är, jag tror att han tagit foderfamiljen med storm och gissar att han blir bortklemad precis så som han ska bli 🙂

Lille Pascal har det fint på sitt enorma bete och jag tänker åka och hälsa på honom i veckan (om man hittar honom …). Fick dock lite hästdos häromdagen när jag och mamma var nere på Ribban med Klara och kikade på internationell dressyr i det sagolikt vackra vädret. Det är verkligen guld att ha Ribban så nära där man bor! Igår startade tvåstjärnig fälttävlan och imorgon går terrängprovet! Vi ska förstås dit och kolla, alltid lika mäktigt att se på nära håll! Även om man ser mycket bättre på tv…

Pascal – i höst är det dags att börja fostra dig 🙂

2015-05-16_22.55.20

För resten: jag har ställt mig i kö till Malmö Ridklubb! Hagarna är nog inte världens bästa (och utevistelsetiden är inte lång per dag…), men nu får jag tänka taktiskt! Jag vill ha NÄRA!!! till min häst och inte ödsla en massa tid i bil på att komma till och från stall. Med Pascal på MRK får jag tio minuters cykelväg till stallet vilket i min värld är helt galet bra! Det är värt flera tusen i månaden 😀

Nu ska vi ut i det fina vädret och ner en sväng till festivalen och besöka barnlandet 😀

DSC_1118

2 reaktioner på ”BACK!!!

  1. Joooo 🙂 Det är absolut lika bra! Där är kanske jättelång kö (?)… Har faktiskt inte en aning? Och så funkar ju kösystemet så smart att även om det blir lediga boxplatser behöver jag inte anmäla intresse förrän det är dags för honom att flytta från Yddinge! Så ingen sedvanlig ”kö” i den bemärkelsen att man blir erbjuden en box och tackar man nej så är man ute ur systemet!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s