Fullt upp :o)

Nu är det verkligen fullt upp här på Timmermans! Och då menar jag inte två barn, ett hus, en trädgård och allt det där vanliga som måste fixas 😀 Nej, nu talar vi om förberedelser inför en stor konstutställning I Gislaved om fyra veckor! Då ska för resten jag och hela lilla familjen åka dit, bo på hotell, förbereda utställningen och delta i vernissage. Är ni i närheten är ni förstås välkomna dit lördagen den 10 oktober klockan 11 – 15.

Förutom detta så håller vi på med en spännande sak som jag hoppas att jag snart ska kunna berätta om här på bloggen! Håll utkik 🙂 (och nej jag är inte gravid igen, haha).

Nästa vecka ska för resten far i huset åka på affärsresa och jag får hjälp av mina föräldrar som kommer ner till Malmö och bor över några dagar! Blir mysigt!

Nej, nu måste jag hasta vidare till keramiken – fullt ööööös 🙂

20150908_111903

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s