Nu närmar det sig :)

Förra veckan var en prövning 😉 Jag sjuk (feber och halsont), två barn sjuka, svinkoppor på storebror, svinkoppor på mig, förkyld lillasyster, tvåhundra tvättmaskiner per dag inklusive sterilisering av allt, byte av sängkläder varje dag, flera klädombyten på båda barnen varje dag, tvättning av koppor, läkarbesök, medicinering … Glömde jag säga att jag var själv hemma på dagarna med detta 😀 Haha… livet som småbarnsförälder är härligt och helt klart ett nytt sätt att leva på alla tänkbara sätt och vis!

Nu är det snart dags för mig att presentera vår affärsidé! Det ska bli superroligt att äntligen få dela med mig av något helt nytt och spännande! För övrigt närmar min utställning sig med stormsteg! På torsdag far vi norrut och fredag till lördag väntar hotellnatt i Gislaved 🙂 Det ska bli jättemysigt!

I övrigt är det som vanligt full rulle! I veckan väntar middag hos vänner i Lund och sista förberedelserna för avfärd och en del jobb med vårt företag 🙂

Nu är jag dödens trött och ska därför stupa rakt ner i horisontalläge!

2496

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s