Vernissage och Gislavedsweekend avklarad

Oj vilken härlig helg som försvann i ett rasande tempo! Upp tidigt fredag-morgon och sedan mot Gamlegården för att fylla på hästar i släpet (!) och luftning och matning av två små barn. Sedan bar det vidare norrut. Anlände till Gislaved vid ett och hann precis bära upp skulpturerna innan det var dags att träffa pressen. Sedan tog det ett par timmar för oss att arrangera utställningen, som för övrigt blev väldigt fin 🙂

Sedan var det tid att checka in på hotellet! Efter bad i badkar med två små och en snabb check i spegeln var det dags att kila ner i restaurangen där vi festade till det med ett glas vin 🙂 Fantastiskt god mat och jättemysig kväll! Haha, fast inte blev den särskilt lång för så fort maten var inmundigad (sista klunken vin i farten) 😉 så var Arvid trött och det var dags för John Blund. Uppe på rummet landade vi sedan i soffan efter en härlig dag medan både Arvid och Klara sov sött 🙂

Nästa dag, lördagen, var det så dags för vernissage! Det blev en välbesökt och mycket givande dag och samtal med många trevliga besökare. Efter avslutad vernissage och cafébesök (och besök av långväga besökare i form av mamma och pappa) så bar det av mot Växjö där vi gjorde ett stopp för natten hos Markus föräldrar). Efter god mat och kusinträff för barnen for vi söderut igen och landade i Malmö lagom till kvällsmaten 🙂

Här några foton från utställningen!

DSC_2961
DSC_2980 DSC_2984

DSC_2991

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s