Mot ny utställning!

Nu när Gislaveds-utställningen är fullt igång så börjar direkt förberedelserna för nästa utställning som har vernissage EN vecka efter att Gislaveds-utställningen är avslutad 🙂

Pascal har ännu ej kommit hem från sitt bete, men jag tror nog att det snart blir av i och med att det blir mer och mer höstlikt både dag och natt nu. Han härdas rejält där ute 🙂 Tänk att jag inte sett honom på snart fem månader! Galet! Är så himla nyfiken på honom att jag spricker 🙂

Annars är det fullt upp här hemma! Pyssla om barn och hus och allt däremellan. Testar just nu matkassen Middagsfrid och det är ju lysande när någon säger åt en vad man ska äta på kvällen 🙂 Synd bara att maten måste lagas också 😉

Så fort barnen har somnat kastar vi oss i soffan och jobbar på som galningar med vårt företag som mer och mer tar form! På lördag ska vi ha ett viktigt möte och sedan hoppas vi kunna sjösätta hela projektet! Vi är verkligen taggade till tusen!

Nu ska jag svänga ihop en skulptur innan mademoiselle vaknar 🙂

Ha en härlig onsdag!

duty free duty free1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s