Jag har hälsat på hos Pascal!

Åh nu har jag ÄNTLIGEN fått vara lite social med min fina lilla häst!

Haha, det är en raggig liten anskrämlig historia den där ettåringen 🙂 Eftersom han är inte jätte-hanterad så var det roligt att börja checka av vad han kan och inte, det lila livet. Till att börja med så är han väldigt rädd om sina öron! Så det där får vi jobba på. Grimma på och av några hundra gånger så borde väl det ordna sig 🙂 Satte på grimskaft och ledde honom ut ur stallet. Han gick så fint, så! Stannade utanför stallet och stod där och pratade lite. Han stod snällt vid min sida och när han tog något steg så var det väldigt enkelt att bara korrigera honom.

Han är lite försiktig av sig, men väldigt nyfiken så jag tror det där med försiktigheten enbart beror på att han är just lite hanterad. I min värld blir det en väldigt go häst, det här! Jättekelig och mysig är han! När jag stått och kliat honom en stund på halsen studerade jag min hand – kolsvart, haha! Han skulle behöva ett bad, men det får nog vänta ett år eller två 😉

Däremot planerar jag att åka upp till stallet en eftermiddag och frisera honom, jösses vilken lång man och pannlugg!!! Haha, rena rama travhästen 😉

Nu ska jag fixa det sista här hemma, sedan är det dags att åka och hämta storebror 😀

Några foton från igår (svårt att få något vettigt avstånd då han hela tiden ville vara nära 🙂

DSC_3407 DSC_3404 DSC_3403

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s