2 reaktioner på ”Del II: hur du vet att du har en två-åring i ditt hem!

  1. Haha, känner igen det men hos oss är det en 15 månaders kille som ställer upp. Ibland hittar man en kastrull i fönstret, kreativ heminredning 😃. Stora favoriten är att riva fram servetter i hela vardagsrummet 😜. Så länge det inte är något dom kan skada sig på. Jag har blivit tvungen att ändra mig från pedant till tolerant 😃.

    Gilla

    • Haha! Jamen visst! Den där pedantiska personen jag var innan Arvid kom in i livet har lagt sig på hyllan ett tag 😀 Kanske några år eller så … Det är så himla roligt det här med små barn i familjen. Plötsligt står det en liten tiger och tittar på en i duschen, eller en elefant som ligger under täcket när man ska gå och lägga sig. Listan kan göras hur lång som helst 😉 Charmigt!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s