DRESSYRSKOLAN

Nu har det blivit dags för mig att presentera vårt nya företag: Dressyrskolan! Dressyrskolan är något så unikt som en ”tävling” som du genomför hemma, eller på annan plats som du själv väljer. Enkelt kan man säga att du filmar ett valfritt dressyrprogram och sedan laddar du upp den filmade ritten på dressyrskolan.se. Nästa dag har du en dressyrdomares kritik tillgänglig på din sida hos Dressyrskolan. Där kan du sedan i lugn och ro studera ditt program tillsammans med domarens kritik 🙂

Dressyrskolan är helt anonymt och du tävlar bara emot dig själv. Tanken med Dressyrskolan är att ge alla möjlighet och tillfälle att få ta del av en dressyrdomares kommentarer och att få möjlighet att utvecklas som ekipage. Ett fenomenalt sätt att tävla mot sig själv, att se om man är redo att ge sig ut på stora tävlingsbanan eller helt enkelt bara ett superbt sätt att utvecklas på 🙂

SÅ! Ut i dressyrspåret och filma 😀

Följ oss gärna på facebook:
https://www.facebook.com/Dressyrskolan/
Och här är hemsidan:
http://www.dressyrskolan.se

sidan

2 reaktioner på ”DRESSYRSKOLAN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s