En kväll på tu man hand!

Det är nu snart ett halvår sedan vår lilla Klara kom till världen och Jesus vad tiden går snabbt! Det känns sannerligen inte som att det är så länge sedan … samtidigt känns det som att Klara varit hos oss hela tiden 🙂 Ikväll var första gången sedan i vintras (!) som vi faktiskt ordnade barnvakt (mamma och pappa) och gav oss ut på en tripp bara vi två! Åh så himla mysigt det var! Att få äta en middag (medan middagen är varm) och bara vara vi två 🙂 Att få prata med varandra utan maaaaaammaaaaa, maaaamma, paaaaappa!! Koooollllaaaa! Hahaha… Det är förstås världens härligaste, men någon gång ibland är det förstås härligt att komma iväg bara vi två.

På lördag ska ettårshingsten löshoppas! Ska bli fantastiskt spännande! Jag kommer att vara på plats 08:40 för att hjälpa till med banbygge och sedan klockan 09:00 släpps hingsten lös 😉 Jäkla så kul det ska bli! Jag LOVAR att det blir både foto och film!

Ha en fortsatt härlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s