Kungligt gott nytt år :)

Åh nu var det ett nytt år IGEN! Alltså, tiden bara går fortare och fortare! Tur att jag går hemma med små barn en bra tid till, så att jag får hinna njuta ännu lite mer av vardagskaoset 🙂

Jul och nyår var hur mysigt som helst, även om det typ var lika varmt som på midsommar… Men nu har faktiskt kylan kommit till oss och även om det inte är snö så är det i min värld väldigt mysigt med kyliga dagar! Efter att ha varit både hos mina föräldrar och Markus föräldrar är vi nu stationerade hemma i vårt hus igen! Lugna och sköna dagar har vi nu, med barn-gos i vårt fina hus. Jag tänker mig att jag ska ta mig upp till liten lurvtuss och pussa lite på hans vårtmule :O hahaha… Och så har jag faktiskt tänkt att jag ska börja rida på ridskola 😀 Haha, det var ju år och dar sedan sist kan man säga! Men jag tänkte att en dag i veckan i vår kan bli en utmärkt start för min totalt degenererade ridkropp 😉 Lite lagom chockartad start 🙂

Arvid är precis nattad och nu ska bara Klara också inse att det är väldigt mycket härligare att blunda än att ligga och prata 🙂 Sedan blir det en gigantisk påse med godis och film för hela slanten 😀

Ha en himla mysig kväll och GOD FORTSÄTTNING!

DSC_0254

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s