Något kul på gång :)

Jag har en rolig sak (nåja, allt är relativt … glöm inte att jag är hemmavarande mamma med två små barn – min värld är något inskränkt) 😉 som ska hända! Jag vill inte skriva om det än, men ni lär märka när det händer och det är rätt avgörande för lilla pållens framtid 😀

I övrigt har jag varit i kontakt med Yddinge, där Pascal står, och frågat hur enkelt det är att bara kliva in i hingstflocken och ta en tvåårsbuse och sedan gå ut därifrån med densamme. Men det ska tydligen vara hur lätt som helst 🙂 Så detta tänkte jag faktiskt göra i veckan. Dels vill jag binda upp honom och pyssla med honom och så tänkte jag ge mig på det digra arbetet att frisera hans två meter långa man 🙂

I övrigt är veckan ganska lugn! Kaaanske blir det en tur till Ullared, beroende på väder och vind. Helgen ska spenderas i Halmstad med hotellövernattning vilket ska bli supermysigt. Och på torsdag är det förstås ridning!!!

Nu ska jag bänka mig i soffan framför tv:n 🙂 Te och horisontalläge är precis vad jag behöver nu 🙂

mis17

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s