Stalldag!

Eller i alla fall besök hos min häst som jag numera inte vet vad han ska heta!!! Innan jag berättar om gårdagen så bara måste jag be er kära läsare om HJÄLP! Vad ska min häst heta! Jag har kommit på att jag nog inte tycker om namnet Pascal. Alls. Nej, min nya idé är att han ska heta något som anspelar på namn i hans släkt 🙂 Och de namn som finns att tillgå är följande:

FADER: Destano
MODER: Rosenblüte
MORFAR: Dimaggio
MORMORS FAR: Rubinstein

Så! Nu vädjar jag om er fantasi och hjälp! Ser fram emot att läsa många fina förslag och hitta ett namn på lilla häst!

Eftersom jag tidigare inte riktigt velat ge mig ut i hingstflocken för att hämta in min gosse, så har jag bara varit i stallet efter intag. Men det visade sig tydligen att det är busenkelt att vandra ut i flocken och hämta in dem 🙂 Sagt och gjort. Begav mig ut till stallet igår, dagtid, och vandrade ut i den djupaste lera. De stod alla och åt hösilage och det vara bara att gå fram och knäppa fast grimskaftet och halka vidare med en häst i släptåg 🙂 Skrek lite på vägen in, men inget mer än så. Vi får väl se när hingsten förstår att han är just hingst …

Inne i stallet blev det borstning och lite kel. Är ju bara borstad en gång tidigare, men det gick hur fint som helst. Ben och mage, inga bekymmer. Hade egentligen tänkt att ”jobba” lite i ridhuset, men då någon hoppade där inne lät jag det bero. Brun häst fick stanna kvar i sin box och äta vidare, nyborstad och fin. Tror minsann att jag ska åka upp om någon dag igen 🙂 Han behöver friseras 😉

Nu ska jag jobba på lite här hemma. Lilla Klara sussar fint ute och Arvid är på dagis!

DSC_0302

3 reaktioner på ”Stalldag!

 1. Har klurat lite och mitt första namnförslag är:

  Der Name der Rose (Rosens namn, en film från 1986)
  Då får du med De från pappan och Rose från mamman 🙂

  Men med ett sånt namn måste man ha ett sött vardagsnamn!

  (ps. kommer säkert med fler förslag, ÄÄÄÄLSKAR att hitta på namn)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s