Ullared och färdigfunderat

I tisdags var jag i Ullared och besökte Mammons tempel! Jag hade egentligen tänkt köpa på mig lite uppdaterad rid-garderob, men näe, där var faktiskt inte särskilt mycket som föll mig i smaken på ridavdelningen. Egentligen är jag inte jätte-förvånad för jag tycker inte att Gekås klädutbud är så jääääättesnyggt, men ibland finner man några riktiga guldkorn 🙂 Däremot fanns där ridstrumpor i massor så några sådana fick följa med hem. Liksom en hel hög med prylar till hemmet (mest förbrukningsvaror). Säga vad man vill om Gekås, men billigt är det! Jag älskar att åka dit 🙂 Dessutom var nästan varuhuset tomt då januari ju är en rätt så knaper månad för de flesta.

Passade på att häromdagen ringa till min stallvärd för att diskutera det här med kastration och hans tankar kring det hela och Desafinado kommer att få gå vidare som hingst till årsskiftet 2016/2017. Eftersom han snart går på sommarbete, höll jag på att säga, och stannar där till november så är det väl fint om han får biffa på sig lite och busa med de andra unghingstarna en sommar till 🙂

Nu ska jag och Arvid åka och köpa en overall 🙂

20160121_113530

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s