Femtio öre kostar supen

Haha! Igår hade vi en mysig filmkväll (vilket vi i princip har varje kväll) 🙂 vi tittade på Roy Anderssons tredje och sista film i den berömda trilogin (En duva satt på en gren och funderade på tillvaron). Helt underbar film! Alltså helt bisarr fantastisk humor. Nu har vi förvisso bara sett halva filmen (får ta resten ikväll), men en favoritscen hittills är den minst sagt udda scenen när en häst med en militär från 1700-talet på ryggen galopperar in på en restaurang och ett helt följe av armé-hästar skrittar förbi utanför restaurangen.

I natt fick vi sova heeeeela långa natten (förutom lite matning i mitten någonstans). Helt och hållet ljuvligt! Gud vad man är hundra gånger mer pigg i huvudet när man har fått sova!

Åh nu börjar jag bli sugen på att åka ut till Mr. Desafinado och greja lite! Ni som har haft mycket småhästar – vad gör man med en två-åring egentligen? Kom gärna med tips! Kanske skulle vara väldigt duktig en dag och köra ut och last-träna! Fast han ska ju lastas när han ska gå på bete 😀 Haha, det räcker väl 😉

Nu ska jag ta och svänga ihop en spagetti med köttfärssås! Och sedan blir det sannerligen horisontalläge i soffan och definitivt en eld i vår mysiga kamin!

DSC_0002

2 reaktioner på ”Femtio öre kostar supen

    • Ja jag har också funderat på det! Bra tips! TACK! Inridning blir till våren 2017, så som det ser ut nu. Han kommer hem från betet i november 2016 och då väntar kastrering och därefter får han läka och så blir det lagom att skicka iväg honom någon gång där på våren 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s