Snygga ridkläder vill jag ha!

Nu när jag har börjat skrapa på stall-och-häst-ytan igen så bara måste man ju se till att uppdatera sin gamla rid-garderob! Öh nu har ju kroppen ändrats lite (två barn senare) och även om jag kan klämma ner min kropp i många av mina gamla ridbyxor så är de fortfarande (sju månader efter avslutad graviditet) inte sköna att rida i. Sedan kan jag inte sticka under stolen med att många av mina gamla ridkläder helt enkelt behöver uppdateras, gamla jackor, söndriga ridbyxor med mera. Så nu är nästa mission att finna riktigt snygga och härliga ridkläder 😀 Vilka är era favoritmärken? Och vilka passar bäst, ni som fått barn?

2 reaktioner på ”Snygga ridkläder vill jag ha!

 1. Känner igen problemet.
  Bästa ridbyxorna, Pikeur helt klart. Jag som är väldigt lång och föredrar lite högre midja så att ridbyxorna sitter uppe och håller att överflödigt på plats föredrar modell Candela. Vet även att modell Cindy är av samma princip fast mer normalhög midja.
  Upp till kör jag nästan bara Kingsland.
  Kan lätt bli lite märkeshets, men jag har konstaterat att de lite dyrare märkena håller bra, är följsamma och andas när man tränar.
  Själv väntar jag mitt andra barn och kan bara titta på alla mina fina ridkläder just nu. Dröjer nog ett tag innan jag får på mig dom igen.

  Gilla

  • Tusen tack snälla för detta tips! Jag är ju egentligen en gammal Pikeur-nörd, men det är ju ett tag sedan jag hade sådana ridbyxor på mig 🙂 Men de ska absolut testas! Och Kingsland är ju alltid lika snyggt! Härligt att du väntar andra barnet – gratulerar 🙂 Tack än en gång!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s