Hotell-tips emottages :)

Hoppas att ni alla haft en härlig helg! Nu ser jag för resten att tävlingssäsongen så smått börjar dra igång och jag börjar längta efter mina tävlingskläder 😀 Men det får dröja några år! Inte minst för att de kommer att passa bättre då, haha! Provade faktiskt min kavaj för några dagar sedan och den satt väldigt fint må jag säga 🙂 Glad överraskning!

Här hemma har vi börjat med att försöka få Tant Klara att sova i egen säng … Huj vilket mastodontarbete vi gett oss in på. Hon somnar jättefint på ovanvåningen med storebror, men vaknar efter 30 – 40 minuter och vill inte alls sova längre. Och vill förstås absolut inte ligga kvar där ensam i mörkret. Så ger vi välling och hon ”somnar” igen, men nej det går inte att nanna egen säng. Så hon får följa med mamma och pappa ner i och soffhänga 🙂 Det senaste är att laborera med fjärrkontrollen. Så… nej operation sova i egen säng hela natten lång går … sådär får jag tillstå. Men vi njuter ändå 🙂 Inte allt för många år man får njuta av de små liven när de är så här små 🙂

Håller på att kolla upp bra hotell för ett par mysiga nätter i Göteborg! Har ni läsare några tips på barnvänliga och barnälskande hotell 😉 i Göteborg så får ni mer än gärna tipsa! Jag menar: de måste uppskatta små barns närvaro och allt vad det innebär 🙂 Till exempel en två-årings ibland något högljudda protester, joller från en liten bebis, eventuellt inte jordens bästa bordsskick och annat smått och gott som hör småbarnslivet till!

Nu ska vi hålla kväll här! Klara är fullt sysselsatt med fjärrkontrollen och vi ska titta på Tungvattnet!

Ha en härlig söndag 🙂

Två riktigt härliga favoriter!

 

4 reaktioner på ”Hotell-tips emottages :)

  1. Håller helt och hållet med dig, Heléne! Scandic har verkligen profilerat sig mot barn och barnfamiljer och det var länge och väl som vi var nära att boka Crown! Men det här blir säkert hur bra som helst 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s