NU har vi äntligen bokat hotell :)

Haha! När jag ska ge mig in på hotell- och semesterbokningar kan jag ibland snöa in lite väl mycket i ämnet 🙂 Om jag har tid till det så vill jag gärna läsa recensioner, kolla exakt var hotellet är beläget och gärna lusläsa hemsidan och kolla bilder. Haha, låter smått hysterisk inser jag nu 😉

Hur som helst så är jag evigt tacksam för era fina rekommendationer! Nu blev det så att vi till slut landade på Radisson Blu och där tror jag att vi kommer att trivas hur fint som helst! De har en väldigt mysig bar och om vi lyckas få våra små troll sova i vagnen (ehh… dröm vidare, haha) så vore det ju hur mysigt som helst att sitta där på kvällen och sippa på en drink 🙂 Vi får se! Jag rapporterar förstås direkt på plats 🙂

Vi åker den 21/2 och hem den 23/2 – det ska bli superhärligt!

Nu ska jag ge en liten dam gröt!

På gensyn go vänner!

IMG-20130622-WA0005

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s