Det här med ridkläder

Halva nöjet inför torsdagens ridpass, höll jag på att säga, är ju att få ekipera sig i ridkläder! Det är fantastiskt roligt att åter igen få klä sig i ridkläder och matcha hejvilt! Det riktigt tragiska i kråksången är dock att jag inte får matcha lindor och schabrak till! Tragik! De som känner mig och som stått i samma stall som jag vet att jag knappt ens rider i något annat än vita lindor och vitt schabrak. Och när man rider på ridskola känns kanske vitt inte som den mest praktiska färgen.

Så det får bli svarta benskydd och svarta gamla slitna schabrak. Och hål på utrustningen i många fall 😦

Därför får jag piffa till det med min egen utrustning 🙂

I torsdags så kunde jag för första gången på länge hoppa ner i mina högt älskade grå-beiga Gersemi-ridbyxor! Sensationellt att de passade! Till dessa hade jag ett svart läderskärp med en massa Swarowski-stenar! Kungligt värre (synd att ingen såg dock, haha!). Upptill hade jag min fina Pikeur-fleece!

Jag skrev ju tidigare om att det saknas både det ena och det andra i min garderob och nu har jag hittat ett par riktigt snygga shortchaps med tillhörande ridsko som jag tror kommer att bli riktigt bra. Tanken är att jag längre fram ska beställa ett par måttade läder-ridstövlar (Cavallo Pirouette), men detta får vänta ett tag (till jag nått min marsch-vikt) 🙂

Visst blir detta en snygg kombo:


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s