Så dåligt!

Igår var jag ute på utrustnings-jakt och letade bland annat efter en snygg ridjacka, ridbyxor, de short-chaps jag skrev om i förra inlägget och lite annat smått och gott. Men åh så besviken jag blev! Nu besökte jag förvisso bara Hööks och Horze, men det var inte allt för mycket som föll mig i smaken. Ovanpå allting så får inte Horze-butiken sälja Cavallo-shortchapsen för att butiken ligger för nära den danska affären!?! Har ni hört på maken!?

Nästa anhalt när det gäller merparten av ovanstående blir Bengts i Veberöd, Flädie lantmannabutik, Landäng i Skurup och My One. Jag kan inte komma på fler butiker? Hööks har absolut bra produkter, men där fanns inget som tilltalade mig (förutom en snygg jacka). Skillnaden på Hööks och de övriga butikerna ovan är den att man får gräva lite djupare ner i plånboken bara 🙂 För resten: finns inte Kyra K längre? Det var minsann mitt favoritmärke förr i tiden 🙂

Nu ska jag baka en kaka och skura golv, får passa på när lillan sover 🙂

IMG-20120805-WA0003
En härlig kväll på Santorini

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s