Vilka bloggar läser du?

Jag är väl egentligen ingen hysterisk blogg-läsare … Varken tid eller intresse finns. Ett par bloggar följer jag dock, det är min före detta stallkamrat Birgitta som driver Birgittas hästsida och så läser jag även Blondinbellas blogg. Den första för att jag känner Birgitta och för att hon är öppen, ärlig och dressyrmänniska och Blondinbella för att hon har två barn i mina egna barns ålder och entreprenör ut i fingerspetsarna. I övrigt kan jag titta in på Ninas Rader och ibland Underbara Clara. Vad läser ni för kul bloggar? Och varför?

mis2

2 reaktioner på ”Vilka bloggar läser du?

  1. Jag läser Birgittas hästsida och din blogg.
    Birgittas för att hon är öppen och vågar stå för sin åsikt.
    Din blogg gillar jag för att vi befinner oss på samma ställe i livet. Småbarn och häst, ingen enkel kombination.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s