Öveds Kloster!

Nu är det äntligen bestämt att jag och mina hästar kommer att vara på Öveds Kloster under påsk! Jag har precis talat telefon med mycket trevliga Johanna Ramel och jag känner på mig att det här blir en riktigt trevlig och bra utställning! Under påsken visar de konst och har utställare på godset och jag ser verkligen fram emot detta! Det är egentligen bara en sak som fattas nu … Ehhh HÄSTAR! Nu blir det till att sätta högsta tänkbara fart på produktionen! Så imorgon bär det av raka vägen till Cebex för att köpa lera! Och sedan får jag helt sonika producera 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s