Nu är vi HEMMA!

Åh nu har vi landat i vårt älskade lilla hus och kan bara konstatera att det är fantastiskt mysigt och härligt att vara ute på vift, men det är faktiskt rätt så härligt att komma hem också 🙂

Alltså jag har en grym idé! Det är ju lite så att man går in och ut ur olika faser i livet och just nu så är jag och min familj inne i småbarnsfasen (om nu någon hade missat det, haha). Vi lever MITT uppe i allt det som hör småbarnsåren till. Struliga nätter, kronisk trötthet, ett hem som är en levande lekplats, middag på stående fot och så vidare och så vidare 🙂 Och jag kan bara säga att det är såå härligt att få vara med om!

Även om jag nu kom bort lite från ämnet så handlar min grymma idé om att jag ska börja skriva om hur barnvänliga olika platser jag besöker är! Det kan vara allt från restauranger, hotell och aktiviteter. Saken är den att vara iväg med små barn ställer höga krav på komfort, tillgänglighet och smidighet. Antar att ni med barn nickar instämmande… Det är bara så att det ÄR inte alla ställen som är anpassade för en barnfamilj. Och inte alla VILL ens ha en barnfamilj som gäster. Så upcoming är alltså en liten Göteborgs-recension, sett ur en småbarnsfamiljs perspektiv 🙂

DSC_1248.JPG

Ni som läser får mer än gärna komma med era tips och idéer för en barnfamilj!

Hur som helst så har vi haft jättemysiga dagar! Lekparker, shoping, café-besök, promenader, restaurangbesök och lite hotell-häng! Haha, EN sak är lite dyster när man är iväg och bor på hotell med de små liven. När de ska gå och lägga sig (läs Klara får ligga i vår famn i sängen och Arvid ska somna i sin rese-säng) så behöver vi släcka ner hela rummet. Och vad händer? Klockan är åtta på kvällen, kolsvart rum och man är mätt och belåten och relativt döds-trött… Alla fyra somnar förstås 😀 Vaknade upp två kvällar i rad vid tolv-snåret iklädd full mundering med oborstade tänder 😉 Bara att kliva upp, göra sig i ordning och fortsätta sova! Haha!

DSC_1400

Födelsedagen spenderades på lekpark följt av cafébesök på Haga och sedan blev det lite shoppingtur och grötpaus på hotellet följt av en smarrig måltid på vårt hotell! Cava med charkuteritallrik och entrecote med bearnaise! Kunglig dag!

Nej, nu ska vi snart äta fantastiskt god kyckling här! Sedan blir det nattning av barn och vaken kväll för oss två 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s