Löshoppningsdags!

På lördag är det åter dags för min lille vildhäst att få testa sina hopp-talanger! Jag ska se till att filma och fotografera en hel del även denna gång så att jag kan bjuda på en härlig uppdatering! Löshoppningen leds av duktiga Mikael Nolin så jag ska faktiskt samtidigt passa på att prata lite hingst eftersom han ju är domare vid bland annat rådgivande bedömning för hingstar.

Nästa vecka tänkte jag även åka upp till stallet någon dag för att prova på lite longering! Bara vänja honom vid lite mer hantering och se hur han reagerar på denna ytterst märkliga företeelse 🙂

Var för övrigt hemma i mitt eget stall i helgen och inventerade mina hästsaker. Där är en hel del må jag säga! Såååå många schabrak och lindor… Var i himmelens namn ska jag få plats med allt! När jag hade mina hästar (Rigoletto och Aramis) installade så hade jag ju i alla fall äran att få husera fritt i två skåp (ett skåp till varje box), men NU?! När det kommer att bli dags för herr Desafinado att smaka på riktiga ridhästlivet och bo i annat stall… ja då kommer jag bara att ha ETT skåp! Hujeda mig! Jag får helt sonika göra mig av med en hel del. Ge bort till ridskolor kanske inte är så dumt! Jag ska för resten rida ikväll och då kan jag passa på att fråga 🙂

Nu ska jag fara iväg och hämta storebror! Sedan återkommer jag snart med rapport om kvällens ridning!

Trevlig torsdag 🙂

DSC_0378

4 reaktioner på ”Löshoppningsdags!

  • Så roligt att du hittade hit, My! Du är så välkommen att följa med i vår karusell 🙂 Kul för resten att även du har barn och unghästar! Vad för hästar och hur gammalt (gamla?) är ditt (dina) barn?

   Roligt att vi är på samma ”planet” 😉

   Kram Liv

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s