En härlig fredag!

Nu är det äntligen HELG! Åh vad det är fantastiskt mysigt med helg! Vi har varit på lekpark, lagat Klara-mat som jag mixat och nu väntar på att pytsas över i glasburkar, varit på bageri och köpt semlor och avslutat dagen med jordens godaste hemlagade hamburgare! Arvid är nattad och sover så sött i sin säng, men lilla Klara… Hon vägrar visst sova ikväll så det blir soffhäng med mamma och pappa som snart ska se på nya James Bond-filmen Spectre! Jag tycker att Bond-filmerna är rätt så roliga och denna har ju fått helt ok i betyg så det ska bli spännande att se 🙂

Och imorgon blir det löshoppning för Mr häst! Det är så inivassens roligt att se min lille filur och jag lovar att fotografera och filma! Förhoppningsvis kan jag visa upp en del nya fina bilder sedan 🙂

Jag hittade för resten en (eller inte bara en utan flera!) hästar med samma stam som Desafinado (Destano-Dimaggio) på youtube! En del var riktigt spektakulära, spana till exempel in den här lite rangliga, men ack så rörliga, gossen:

Åh just det! Gårdagens ridpass har jag ju helt glömt att berätta mer om. Jag känner att jag har en hel del att skriva om och det vill jag göra i ett eget inlägg. Det får bli i helgen tror jag minsann! Då blir det en del tankar kring hur man påverkar en häst som ligger på i handen lite för mycket och vikten av de aldrig sinande halvhalterna 😀

Tills dess: ha en härlig fredag!

DSC_0331

2 reaktioner på ”En härlig fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s