Lång dags färd mot natt…

Ojoj… Jag är minsann lite vimmelkantig i huvudet märker jag nu. Börjar igår kväll. Såg film till sent och gick och lade oss med en Klara som var uppåt värre. Efter en halv flaska välling gick det inte att sova (som hon brukar). Nej det stökades och bökades. Tiden gick (fråga mig inte hur länge dock… har bestämt för mig att det inte hjälper att stirra på en klocka när man ligger sömnlös på natten). När väl lilla tösen somnade så sov vi förvisso jättegott med klockan sex vaknade Arvid och då vaknade vi hela gänget. Småmosig i huvudet steg vi upp en efter en och jag började morgonen med att desinficera Arvid med Descutan. Idag var dagen då det var dags för Arvid att få sitt medfödda ljumskbråck åtgärdat!

På plats på BUS 08:30 och operation först 15:00… Behöver jag säga att det blev NÅGOT (!) försenat!? För att göra en lång dag kort så kan jag bara summera: det är fruktansvärt att hålla sitt barn i handen och se honom eller henne försvinna in i narkosdimman.

Efter lyckad operation och uppvak med glass och en massa annat gott kunde resten av familjen sluta an och vid sju var vi äntligen hemma igen och rundade av med en riktigt smarrig pizza!

Nu sitter jag i soffan och inväntar en gigantisk kopp te, lite after eight och gifta vid första ögonkastet (som vi är helt fast i!) 🙂 Ett härligt slut på en väldigt lyckad dag som dock blev lite längre än vi tänkt oss! Men vad gör det när det blev så bra 🙂

Desafinado-gossen är inte sämre tack och lov och imorgon kommer hovslagaren ut! Då hoppas jag på goda nyheter även där! Ny löshoppning blir det 26 och DÅ lovar jag att återkomma med ännu fler bilder och färska filmer 🙂

Ha en härlig kväll!

dsc_1494.jpg

2 reaktioner på ”Lång dags färd mot natt…

 1. Men jösses vad lustigt, när jag såg denna bilden så tänkte jag – men det är ju min häst?! 😉 Men insåg att stallet runt omkring inte riktigt kunde stämma så, haha.
  Hur gammal är han? Väldigt fin iaf!
  Blev tvungen att kika vad det var för stam – håll hårt i den hästen! 😀

  Gilla

  • Haha! Förstår att det var lite chockerande att se ”din” häst på min blogg 🙂 Sammanträffande 🙂 Så roligt att du tycker min lille lurv-tuss är fin! Han är född 2014, så nu räknas han som två-åring. Känner du till stammen? Välkommen hit 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s