Utrensning!!!

Åh visst är det något otroligt befriande över att R.E.N.S.A. ut gamla prylar! Jag kan inte för mitt liv begripa hur mycket lindor man kan ha och behöva! Antingen har jag varit borta så länge att jag glömt hur många saker man behöver… Eller har jag helt enkelt kommit till insikt 😉

image

2 reaktioner på ”Utrensning!!!

    • Jamen visst är det fantastiskt! Man ramlar alltid över något när man är på mässor eller något pangerbjudande eller vinster på tävlingar eller jag vet inte vad 🙂 På något vänster hamnar de hos en i alla fall!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s